jueves, 25 de abril de 2013

Compromís califica de demagogia els arguments del regidor d' Educació sobre les trabada d'escoles valencianes


Compromís per Crevillent considera que els arguments del regidor d'Educació Miguel Ángel Sánchez per a justificar la no col·laboració de l'Ajuntament en “La Trobada d´Escoles en Valencià” són ridículs i sense fonament algun.

 El grup municipal de Compromís per Crevillent, li recorda a l'equip de govern del PP que la utilització d'un espai públic com és el Parc Municipal és un dret de tots i totes, no alguna cosa que se'ns permet l'ús i gaudi per part del govern de torn.

 D'altra banda, tant l'ús de la neteja pública, igual que la policia són serveis públics que paguem tots els crevillentins i crevillentines a través dels nostres impostos, així que el regidor del PP s'equivoca de totes totes, quan diu que participa en les trobades posant a la disposició de la ciutadania una mica del que és de llei el seu ús i gaudi. Si el que vol el Sr. Sánchez és participar en la trobada el que ha de fer és assistir i rebre als col·legis d'altres localitats.

 També es vol deixar clar des de Compromís que ja que apel·la el Sr. Regidor del PP al treball i al lloc de treball de Dory Cortés per a justificar el seu coneixement de la política educativa del PP hem de dir que d'igual manera el Sr. Sánchez que treballa en l'Institut de la Torreta d'Elx també és coneixedor dels problemes del valencià i de les retallades en l'etapa de secundària per açò sorprèn aquesta contestació tan particular i incongruent.

 De tota manera aquest grup quan critica la no col·laboració d'aquest ajuntament en “les trobades d'escoles en valencià”, es refereix directament a l'Ajuntament en general, no a l'àrea d'educació en concret, recordant a aquest Ajuntament que el valencià és una matèria transversal i afecta a moltes polítiques municipals. 

 El que el PP ha demostrat en este i en altres temes és un escàs interès a promoure el valencià i el seu sectarisme a l'hora d'atorgar subvencions depenent de l'afinitat al Govern Municipal del PP sense que existisca publica i transparent concurrència a l'hora de donar les ajudes públiques.

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario