miércoles, 16 de octubre de 2013

Compromís demana a Loreto Mallol que canalitze la seua indignació contra les retallades del PP

Des de Compromís per Crevillent, mai entrarem a la desqualificació personal ni tampoc a la falta de rigorositat amb la realitat que des del PP mostren cada dia. Tot el món sap que la senyora Loreto Mallol ,com la majoria de regidors del PP, rep ordres de què i com s’ha de contestar. Per este motiu, entenem que lacriminalització a la que recurreixen constantment el PP forma part d’una política que ella rep com a dogma de fe i aplica. Afirma Ignasi Candela.
D’altra banda, cal recordar-li a la senyora Loreto Mallol que és el PP qui porta governant vint anys a la Generalitat i a Crevillent. Vint anys que han servit per a balafiar i arruïnar a tots els valencians i valencianes. Ignaci Candela ha recordat que la Generalitat està en fallida tècnica i són els responsables d'aquest desastre d'igual manera que a Crevillent després de vint anys governant el seu gran resultat és el de ser campions en atur. “Enhorabona”
No cal oblidar que és responsabilitat del PP que se'ns conega com la comunitat de la Gurtel, Emarsa, Brugal, la del finançament il·legal, etc. És aquesta la democràcia que defensa el PP? 
 Gràcies a aquestes polítiques es perverteix el significat de democràcia. A més semblen entendre que la democràcia és votar cada quatre anys i després, qui guanye fa i desfà sense tenir en compte l'opinió de la gent. I si algú es manifesta pacíficament, el criminalitzen, com fan amb la gent de la plataforma contra l’abocador.
Per Ignaci Candela al PP no els han votat, per què es financen il·legalment, ni per a què retallen qualitat de vida als ciutadans/es, ni per a què gran part de diputats del PP estiguen immersos en casos de corrupció. Senyora Loreto Mallol, els seus votants no han votat això, respecte’ls.
Respecte a què “la oposición fue informada de la reunión y no se dignoa acercarse ni siquiera por cortesía a saludar a los miembros del Consell”, Compromís manifiesta que no assisteix a manifestacions de propaganda del PP com ha demostrat ser la visita del Consell a Crevillent on no es va reunir amb ningú de la localitat per interessar-se per les necessitats dels veïns i veïnes de Crevillent, i només pretenien mostrar una falsa proximitat amb els ciutadans i ciutadanes.
Ignasi Candela Serna
Portaveu Comarcal de Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario