jueves, 12 de diciembre de 2013

EUPV-ERPV denuncia que la construcció del nou camp de futbol l’està portant a terme una empresa vinculada al PP

Des d’ EUPV-ERPV s’ha assenyalat que l’ empresa adjudicatària ECOR S.L. és una empresa alacantina propietat de Máximo José Caturla Puebla, cosí-germà del diputat provincial Máximo Caturla Rubio, que a més és membre de la direcció regional del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, òrgan al qual també pertany l’alcalde de Crevillent i també diputat provincial a Alacant. Institució, aquesta última on ha treballat com assessora de protocol, la germana de Caturla Puebla.

Segons ha explicat Vicent Selva, regidor d’ EUPV-ERPV, la familia Caturla “ha estat implicada en diversos escàndols, des de les acusacions de corrupció del diputat valencià relacionats amb la trama Gurtel per unes adjudicacions quan el diputat Caturla era subsecretari per als recursos de sanitat de la Conselleria de Sanitat, fins a acusacions i investigacions de la fiscalia per una possible adjudicació irregular i a dit per part de l’ anterior alcalde, Diaz Alperi, actualment imputat per diversos delictes, a una empresa anomenada Maracanà Sport S.L. -que pertany al propietari d’ECOR SL-  sense els tràmits preceptius per a la construcció i gestió d’unes instal·lacions esportives a la ciutat d’ Alacant, per valor de més de 14 milions d’ euros”.

Selva ha explicat que “l’adjudicació de l’obra al ser un contracte menor, inferior a 60.000€, -l’obra es va pressupostar en 59.546€- no va haver de seguir obligatòriament el sistema de concurs públic”, sinó que va ser l’ Ajuntament qui va convidar a participar a algunes empreses, entre elles, ECOR SL, i “resulta difícil creure que des del govern local no es coneguera la relació d’ esta empresa amb el PP alacantí i valencià”.

Amb aquestes actuacions ha remarcat Selva que “el que queda clar és que quan és el Partit Popular qui gestiona els recursos públics, estos son utilitzats, de forma sistemàtica per afavorir i donar tractes de favor als seus, fins i tot quan han estat pressumptament implicats en irregularitats. En este cas –ha continuat Selva- els diners públics serveixen perquè un empresari vinculat clarament amb el PP acabe emportant-se uns diners que son dels crevillentins i les crevillentines. En definitiva –ha conclós Selva- fan com Robin Hood, però robant al poble per donar-li-ho als seus”.


Per últim, Selva ha volgut recordar les paraules de l’ alcalde de Crevillent que al ple del mes de novembre va afirmar que el fet de contractar una empresa de fora servia per evitar que no es poguera acusar al PP de donar tractes de favor a cap empresari. No obstant això, Selva ha remarcat que, “al cap i a la fi, els diners de tots aniran a parar a les butxaques d’algú vinculat al seu partit.”

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario