martes, 7 de enero de 2014

EUPV-ERPV: "Si la retallada d'una aula del Mas Magro és inevitable que ho eviten retallant de la concertada"

El grup municipal EUPV-ERPV demana a Asencio que faça propostes concretes a Conselleria per tal d'evitar el tancament d'una unitat educativa al col·legi Mas Magro que a la llarga pot suposar el tancament del col·legi.

En relació a la proposta de Conselleria en l'arranjament escolar per al curs vinent el regidor d'esquerres  Vicent Selva ha manifestat que "abans de tancar unitats educatives públiques s'han d'eliminar aquells concerts que siguen innecessaris, és a dir, hem de mantenir obert íntegrament el col·legi públic Mas Magro i no s'ha de concertar per part de Conselleria les Carmelites per supèrflues i inneccessàries". En este sentit, el regidor de la coalició ha considerat que "si des de Conselleria estan tancant aules de l'escola pública i mantenint aules de l'escola concertada, estem davant una vegada més d'una retallada ideològica ja que el govern de la dreta està afavorint clarament l'escola privada". 

El regidor de la coalició d'esquerres ha volgut recordar que "la concertació - les escoles privades mantingudes amb diners públics- va nàixer amb l'objectiu de suplir les mancances de l'escola pública i no a l'inrevés". Per això, ha continuat Selva "l'argument en el qual es basa Conselleria  per tancar aules públiques és només ideològic ja que el que pretenen és continuar amb el desmantellament de l'ensenyament públic".

El tancament d'unitats educatives a tot el País Valencià, segons el regidor és " una mostra evident del discurs demagògic fet pel govern valencià del Partit Popular el qual justificava el tancament de RTVV amb la intenció de mantenir escola i sanitat públiques. Però - ha continat Selva- no havíem quedat que el govern valencià preferia tancar mitjans de comunicació públics per tal de no tancar escoles i hospitals?. 


Amb tot, per a Selva " no entenem els motius pels quals el regidor d'educació no ha convocat una comissió extraordinària per informar de la proposta de retallades de la Conselleria d'Educació i de les conseqüencies, sobretot, per a l'alumnat dels barris de l'Àngel i la Salut". 

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario