martes, 11 de febrero de 2014

EUPV-ERPV sobre la pròrroga en la neteja d’edificis: “Fins a quan pensa burlar-se el sr. Asencio d’este poble?”

El grup municipal EUPV-ERPV ha criticat la nova pròrroga del contracte de servei de neteja d’edificis públics anunciada pel senyor Asencio i ha recordat que ja van presentar una moció per la seua municipalització.

Una vegada més, la formació d’esquerres ha d’eixir al pas de les qüestionables actuacions del Partit Popular en matèria de contractació. Si fa unes setmanes era la pròrroga amb Selesa per la recollida de brossa, ara és la pròrroga de la neteja en els edificis municipals també assignada a l’empresa Selesa.

En paraules del regidor Daniel Galvany: “són indignes les declaracions del senyor Asencio on es burla de la ciutadania volent fer creure que la pròrroga és deguda a la falta de temps, quan en el mes de juny de l’any passat ja vam proposar la municipalització d’este servei”. Ha continuat “la manera d’actuar precària d’este govern a base d’extrajudicials de crèdits i pròrrogues infinites, demostra que o no són competents o actuen baix els interessos de les grans empreses”.

La coalició d’esquerres ha volgut recordar que no és el primer contracte prorrogat i que clarament es veu la intenció d’allargar-los per renovar-los l’any que ve, moments abans d’acabar la present legislatura. Tot açò ocorre a la mateixa vegada que el Tribunal de Comptes avisa que és més eficient i barata la gestió directa d’estos serveis. I ve precedida per la presentació el passat juny d’una moció per part d’EUPV-ERPV on ja es detallava l’estalvi de 300.000 euros a l’any si este servei estiguera en mans municipals i no delegat en una empresa privada, perquè d’esta manera no es pagaria ni el IVA ni el benefici industrial que s’emporta l’empresa.

En paraules del regidor d’EUPV-ERPV “segueixen sense mostrar ni una evidència que demostre que el model privatitzat signifique una millora, ja que els 31.000 euros dels que es congratula el PP són inferiors als prop de 300.000 que es guanyarien gestionant-ho directament” A més ha volgut remarcar que “si el govern de la dreta tinguera voluntat, el fet de recuperar esta gestió també implicaria la possibilitat de trobar fórmules per poder repartir noves places de treball, respectant les ja existents, cosa que amb el servei privatitzat el govern es troba lligat de mans i sense marge de maniobra per generar més llocs de treball”.
Per últim, la coalició d’esquerres ha volgut manifestar al poble de Crevillent que estaran atents a la connivència d’estes empreses amb l’ajuntament, ja que qualsevol actuació o malbaratament de diners públics per estos assumptes caurà sobre la responsabilitat del senyor Asencio per les seues decisions.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario