jueves, 27 de febrero de 2014

Galvany:" Votarem en contra de la moció del PP perquè defensem el treball, la igualtat d'oportunitats, la transparència i l'eficiència"

El Grup Municipal d'EUPV-ERPV votarà en contra de la moció que serà discutida el pròxim plenari de març la qual pretén defensar la gestió concertada dels serveis de sanitat i d'educació.

Per al regidor de la coalició d'esquerres, Daniel Galvany "el govern del Partit Popular vol instaurar la por només amb una finalitat purament electoralista". A conseqüència de les polítiques que han aplicat els últims anys, Galvany ha volgut remarcar que “aquells que han retallat en educació, línies en valencià, dependència, ajudes a la discapacitat, ambulàncies, sanitat ara pretenen defensar únicament el model de gestió concertada amb diners públics, com si només estos llocs de treball els preocuparen".

El portaveu adjunt de la coalició d'esquerres ha volgut deixar clar que "el nostre model és el de la gestió directa, els de la gestió pública dels serveis públics perquè entenem que no és ètic ni moral ni decent fer negoci de la sanitat i de l'educació. No podem privatitzar els nostres drets". 

En este sentit Galvany ha destacat que "tots els treballadors, tant els del sector públic com els del sector privat, per a EUPV-ERPV són treballadors i no en farem distinció". En relació a les competències únicament municipals, des de la coalició d'esquerres han volgut remarcar en paraules de Galvany que "tant els treballadors de jardineria com aquells relacionats amb la neteja del nostre poble no han de tenir por pels seus llocs de treball, al contrari perquè ells seran els primers beneficiats de la gestió directa dels serveis municipals".

Per tant, han assenyalat des de la coalició d’esquerres que amb l’arribada d’un govern d’esquerra qui ja treballa passarà a tenir més drets. Mentre el Partit Popular practica la por amb els seus per tal de mantindre vots, des de la formació d’esquerres s’afirma que treballen per a la classe treballadora siga quin siga el seu lloc de treball, sempre seguint criteris d’igualtat i transparència.  

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario