jueves, 24 de abril de 2014

EUPV-ERPV presenta una moció on demana que Crevillent tinga el seu Registre de la Propietat al poble

El Grup Municipal d’EUPV-ERPV ha presentat una moció on demana que l’Ajuntament de Crevillent aprove sol·licitar al Ministeri de Justícia i de la Direcció General dels Registres i del Notariat que el Registre de la Propietat Immobiliària de Crevillent estiga situat a la nostra localitat.

El Registre de la Propietat Immobiliària que correspon al casc urbà i terme de Crevillent, és el nomenat número 3, i està situat a la localitat d’Elx. Per al regidor de la coalició d’esquerres Daniel Galvany “en altres poblacions veïnes amb població similar, o inclús inferior, a la de Crevillent disposen en la pròpia localitat d’aquest Registre, per exemple, Novelda, Dolores, Guardamar, Xixona , Monòver o Santa Pola”.  

En paraules de Daniel Galvany, el Registre de la Propietat “no té cap sentit que estiga situat a una altra localitat, ni és més eficient, ni més barat ni dóna millor servei a la ciutadania”. En este sentit, Galvany ha recordat que “actualment estem en un moment de reordenació i canvis en els Registres de la Propietat Immobiliària, per tant, estem en el millor moment per fer-ho possible”.


Per a Daniel Galvany el fet que hi haja a Crevillent un Registre de la Propietat “no només comportarà beneficis ja que facilitarà els tràmits a les notaries de la localitat, a les entitats i, sobretot, als crevillentins que necessiten registrar les seues propietats, sinó que també dinamitzarà altres locals comercials del voltant”.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario