jueves, 15 de mayo de 2014

Míting en Crevillent este dissabte amb Joan Tardà

Este dissabte 17 de maig a les 20:00 de la vesprada, després del futbol, al Casal Jaume I es realitzarà el míting per a les eleccions europees de la secció local d’Esquerra Republicana. Per a este esdeveniment es comptarà amb la presència del diputat al Congreso de los Diputados de Madrid, Joan Tardà.

En aquest acte es parlarà del paper en construir un nou país des de les institucions europees i com pot afectar directament els valencians i els crevillentins. Des d’ Esquerra Republicana ens declarem europeistes i volem canviar Europa. Per això reclamem la democràcia i la sobirania per damunt dels lobbies corporatius i dels bancs. En aquesta defensa de la democràcia i dels drets de les classes populars, Joan Tardà, s’ha destacat per ser un actiu diputat amb nombroses intervencions públiques en aquesta defensa.

A més, també intervindran Mario Carbonell, candidat en les llistes europees, i Daniel Galvany, regidor crevillentí de la coalició EUPV-ERPV.

Esquerra Republicana vol ser el punt d’encontre de tots els valencians i valencianistes que estan a favor del dret a decidir en tots els aspectes de la seua vida. En aquestes eleccions on la circumscripció electoral és única a tot l’estat, el vot a Esquerra Republicana és més útil que mai, ja que comptarem amb la presència segura d’eurodiputats que defensaran els problemes de Crevillent des de Brussel·les. 

Hi esteu tots convidats. Vine a escoltar com farem un #nouPaís en una #novaEuropa.





ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario