jueves, 26 de junio de 2014

Selva: “és hora que el sr. Asencio, com alcalde de Crevillent, assumisca les seues responsabilitats”

El regidor d’EUPV-ERPV, Vicent Selva, ha eixit al pas de les declaracions fetes per l’alcalde, César Augusto Asencio, on exigia a la Generalitat la negociació i posada en marxa del teatre Chapí a canvi d’haver pagat de les arques de l’Ajuntament els cinc milions que ha costat la sentència definitiva dels terrenys de Ronda Sud.

Selva ha manifestat que “no ens sorprèn i queda de manifest quines han sigut les principals característiques del govern del PP durant 20 anys” i ha continuat “el sr Asencio lluny d’assumir la seua responsabilitat com alcalde, intenta culpar a tècnics i Conselleria del resultat d’una actuació d’àmbit municipal”.

Des d’EUPV-ERPV han remarcat que “és l’hora que actue com alcalde de Crevillent i done la cara si s’ha equivocat en les seues decisions. És, a més d’electoralista, una manera d’actuar infantil el voler fer creure que pot negociar milions d’euros que ja ha fet perdre a este Ajuntament, promentent-nos una legislatura més un Teatre Chapí que ja fa anys que ve projectat”.


Per últim Selva ha volgut remarcar que “si hi ha un conveni signat i aprovat per la Generalitat per a la construcció del Teatre Chapí, allò que s’ha de fer és reclamar el que està acordat. No recordar-se’n només quan li convé amagar les seues pròpies errades”.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario