miércoles, 23 de julio de 2014

Compromís: El PP ja no sap què fer per a no perdre l’alcaldia de Crevillent

Segons Aitana Mas, “Senyora Loreto, no ens hem de convèncer a nosaltres mateixos de que l’alcalde no assumeix les seues responsabilitats, això és una obvietat. Sap per què? Perquè els fets així ho demostren i se’ls tornaré a ennumerar si cal perquè sembla que vosté i el seu grup se n’obliden ràpidament”.

La regidora ecosocialista afirma que “precisament són César Augusto i el seu partit, senyora Loreto el problema que té Crevillent. Un problema que ha durat molts anys i que ha deixat a la nostra localitat tocada i quasi enfonsada. Gràcies a vostés tenim un poble mort en quant a oci i vida social, un poble amb un casc antic destruït, un teixit industrial sense rumb i en via d’extinsió i unes ciutadanes i ciutadans sense serveis. Són vostés els que han fet una mala gestió en els seus anys de govern.

Afegeix Aitana que “són vostés els que ens han ficat en el gran problema del Pinar, són vostés els que han fet perdre als i les crevillentins i crevillentines 5 milions d’€ en els sobrecostos dels terrenys de Ronda Sur, són vostés els de les eternes promeses que mai vingueren com l’urbanització de les 98 vivendes o la construcción de l’anhelat Teatre Chapí, és vosté i el seu estimat PP els que van dilapidar 600.000€ en un pirulí per a alimentar l’ego del seu líder. I encara té vosté la barra de dir que som nosaltres els que hem fracassat? No se preocupe, sabem que l’autocrítica no està dins de la seua carta de principis i valors però faça el favor i no crega que tots som de la mateix condició”.

“Què José Manuel Penalva no sap què més fer per ser Alcalde? Això no és cap noticia! José Manuel porta anys treballant per la nostra localitat, des de la coherencia i la honestedat, des de l’humiltat i la constancia i amb una finalitat molt clara: ser alcalde de Crevillent. Però no per fer-se auto-monuments sino per millorar Crevillent, per millorar la vida dels nostres veïns i veïnes des del respecte i la transparencia, i en tot cas, la decisió de qui será el pròxim alcalde será dels mateixos veïns i veïnes no de la senyora Loreto.

“Aquest atac tan directe al portaveu de Compromís no és més que una mostra de la feblesa actual del PP de Crevillent. Davant les perspectives de canvi de govern al maig del 2015 vostés comencen a tenir por però no, els he de dir que no tenen de què preocupar-se, que si Compromís ha de gobernar ho farà de manera amable, buscant la felicitat dels nostres veïns, preguntat, escoltant, entenent i comprenent. No vulguen instaurar la por de què ve “el llop” perquè la gent ens coneix i sap que pot confiar amb nosaltres.

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario