miércoles, 29 de octubre de 2014

EUPV-ERPV organitza una xarrada per explicar la municipalització del servei de brossa



El Grup Municipal EUPV-ERPV organitza una xarrada pública amb el títol “La municipalització del servei de recollida de residus”. Serà este dijous 30 d’octubre a les 19:30 en la sala de conferències de la Casa de la Cultura de Crevillent i comptarà amb la presència del Regidor de Contractació d’Asp.

Davant la nova licitació del servei de brossa a una empresa privada que ha posat en marxa el govern del PP de Crevillent, des d’EUPV-ERPV es creu necessari informar a la població dels beneficis que pot suposar la municipalització i la gestió directa d’este servei. Quedant provat que és una manera més barata i més eficient de gestionar els serveis públics. Per això i per aturar la campanya de desinformació i por, que ha encetat el govern de la dreta, el Grup Municipal l’Esquerra ha convidat el Regidor de Contractació del govern d’Asp, José Vicente Pérez Botella, per tal que explique l’experiència que han dut a terme en este sentit en la ciutat veïna.

Per últim, des de la coalició d’esquerres es vol convidar a tota la població a assistir, així com també a tots els treballadors actuals de la contrata de recollida de brossa. Perquè vegen de primer mà com és possible amb la municipalització subrogar els treballadors i els diferents mètodes i exemples que existeixen per a fer-ho. Una informació que deliberadament l’equip de govern del PP ha volgut ocultar amb fins electoralistes.

EUPV-ERPV

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario