miércoles, 21 de enero de 2015

Acte presentació candidats/es a les primàries de Compromís

El col·lectiu local de Compromís per Crevillent celebrarà el proper dijous en la Casa de Cultura José Candela Lledó a les 19:30h l’acte de presentació dels candidats i candidates a les primàries municipals de la formació ecosocialista.

Després d’unes setmanes on tots els ciutadans i ciutadanes, veïns i veïnes de Crevillent que compartixen valors amb Compromís s’han pogut inscriure en el cens per poder ordenar la llista dels candidats i candidates que conformaran l’equip de govern per a les properes eleccions municipals, ara l’organització de Compromís convoca un acte per al proper dijous dia 22 de gener perquè aquestes persones inscrites puguen conèixer de primera mà totes les persones que opten a conformar la llista de Compromís per Crevillent.

Mireia Mollà, diputada a Les Corts Valencianes, serà l’encarregada de conduir i presentar l’acte. Per a la portaveu local, Aitana Mas, “Donem un pas més des de Compromís, i ara és el moment de que aquells valents i valentes que hem decidit donar un pas endavant en la política municipal també diguem la nostra, ens presentem i parlem d’allò que ens preocupa i allò que volem millorar. És tracta d’un acte obert on interactuarem i conversarem al voltant de la importancia del repte que ens ve de cara a les eleccions del 24 de maig així com de la valoració que fem d’aquest procés de primàries que estem a molts pocs dies de finalitzar”.

Conclou Aitana Mas afegint que “Està sent una experiència molt positiva la d’aquest procés de primàries, ens hem trobat a una ciutadania que ha respost amb moltes ganes de participar i aportar el seu suport per canviar la manera de fer política i apostar, amb Compromís, per la transparència, la participació i la pràctica de més democràcia. Comptem a hores d’ara amb més de 500 inscrits i inscrites superant les expectatives marcades per part del col·lectiu el que ens fa agraïr a totes i tots la seua participació.”



Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario