jueves, 8 de enero de 2015

Compromís presenta els candidats i candidates a les primàries per conformar la llista a les eleccios de maig

fa mesos que Compromís va anunciar que triaria els seus representants mitjançant les primàries obertes a tota la ciutadania  i ara, acabat el plaç de presentació de candidatures, la formació ecosocialista ja té el llistat definitiu de  les distintes persones que concorreran a les primàries del proper 31 de gener.

Un total de 13 veïns i veïnes de la nostra localitat opten a conformar els primers 11 llocs de la candidatura local de Compromís per Crevillent per a les pròximes eleccions de maig.

Aitana Mas, portaveu local, valora de manera molt positiva com s’està duent a terme el procés així com la quantitat de persones disposades a donar un pas endavant en la vida política de la nostra localitat. “Tenim 13 homes i dones compromeses amb Crevillent, homes i dones que creem en una altra manera de fer política, una política centrada en les persones on la participació, la transparència i la decència siguen els pilars fonamentals. Un grup sòlid on es combina l’experiència amb la joventut, un grup format per militants i per ciutadans/es no afiliats/des que estan preparats i disposats  per a liderar el canvi de govern ” afirma Aitana Mas.

Les persones que s’han presentat per formar part de la candidatura són les següents: per a cap de llista, José Manuel Penalva. I per als llocs del 2 a l’11: Dory Cortés, Eloy Candela, Javier Riquelme, Rosa Gómez, Marcelino Giménez, Mercé Iborra, Núria Puigcerver, Coral Mestre, Jesús Ruiz, Aitana Mas, Francisco Candela i Trinidad Candela.

Al llarg d’aquest mes de gener i fins el dia 21 qualsevol ciutadà o ciutadana que  compartisca els valors de Compromís i vulga ordenar la llista podrá inscriure’s al cens bé per internet a la webwww.compromis.net/primaries o bé omplint el full d’inscripció que faciliten els membres de la formació.

“Des del col·lectiu volem animar els crevillentins i les crevillentines a participar i ser decisius a l’hora de conformar no sols la llista local sinó també la llista de les comarques d’Alacant a Les Corts Valencianes així com la Presidència de la Generalitat. Ja hem superat els 300 inscrits i esperem que se sume molta més gent a aquest procés històric en la política local. Podreu trobar información dels candidats i candidates tant al Facebook i el Twitter de Compromís per Crevillent com a la plana web:
https://compromis.net/primaries/candidatures/locals/16 ” manifesta la portaveu local.

En els properes setmanes s’anunciarà un acte obert on participaran totes i tots els i les candidats/es perquè es puguen presentar i conèixer abans de les votacions que tindran lloc els dies 28, 29 i 30 per internet i el dia 31 de manera presencial.Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario