martes, 17 de febrero de 2015

Compromís: El PP decideix l'enderroc davant les denúncies de Compromís i la proximitat de les eleccions

Compromís ha traslladat al seu grup parlamentari la petició de pregunta adreçada a la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient per tal que clarifique quan va a enderrocar els edificis de les 98 vivendes al mateix temps de denunciar l'estat de brutícia i la proliferació de rates.

El grup parlamentari de Compromís per mitjà de la Diputada Mireia Mollà ja va preguntar en Les Corts Valencianes a la Consellera d'Infraestructures sobre quan es procedirà a la rehabilitació del barri de les 98 vivendes i si va actuar davant els riscos per a la seguretat pública de les persones i la insalubritat de la zona allà per juny de l'any passat.

Tres mesos després la Consellera ens va contestar que s'anava a enderrocar els edificis i que s'estava tramitant la demolició.

Per a Compromís, tots aquests fets posen en dubte les últimes paraules de l'alcalde que les fan poc creïbles ja que afirmen i reafirmen que estan en això i passen els mesos sense que es done solució definitiva als problemes que té el veïnat.

Per a la regidora de Compromís Aitana Mas, els dirigents del PP tant a la Generalitat com a l'Ajuntament estan sumits en una campanya electoral per mantenir-se al poder però no per resoldre els veritables problemes que afecten diàriament a les persones.

Afegeix Aitana que aquest Grup i en aquest assumpte continuarem exigint davant la Generalitat que vaig actuar ràpid i tornarem a traslladar a la Conselleria la urgència de la demolició i que aclareixen quan van a realitzar l'actuació, amb terminis concrets, ja que sembla que aquest govern només actua o bé a través de les denúncies públiques de veïns o de l'oposició o bé quan queden pocs mesos per a les eleccions.

Recorda Aitana que en l'anterior campanya electoral el PP va prometre als ciutadans la solució d'aquest problema amb la construcció d'una nova urbanització a través d'un conveni urbanístic i han passat quatre anys com en el Pinar sense executar la urbanització i sense ni tan sols fer el més bàsic enderrocar els immobles i netejar els solars. I ara en la següent campanya electoral prometen el seu enderrocament després d'haver-ho denunciat aquest grup i com sempre sense assumir cap responsabilitat dels seus incompliments.

Des de Compromís consideren que l'enderroc s'ha de fer el més prompte possible ja que està donant una imatge molt negativa del municipi i atempta contra la dignitat i el benestar dels veïns del barri.

Compromís