martes, 3 de febrero de 2015

Compromís: es una llàstima que el PP desprestigie tot allò que prové de Compromís

En contestació a les declaracions de la senyora Mallol sobre la proposta de creació d’un ludoteca pública a Crevillent, la regidora, Aitana Mas afirma que “És una llàstima que el PP continue utilitzant la táctica de desprestigiar tot allò que prové de Compromís sense, ni tan sols, esperar a la seua exposició i debat a la comissió pertinent”.

“Si el que la senyora Mallol espera de mi són propostes originals i novedoses, el que jo espere del seu Govern Municipal és diàleg i respecte. Em semblen de molt mal gust les contestacions fora de to reiterades, sempre intentant menysprear i amb una actitut totalment intolerant. Entenc que el PP estiga nerviós però demane responsabilitat i talant davant les opinions contraries.” Contesta Aitana Mas.

Compromís per Crevillent proposava un espai únic on poder desenvolupar les activitats pròpies d’una ludoteca sense menysprear la resta d’activitats que es puguen fer al llarg de l’any. Compromís enten que una ludoteca és un servei públic, que tenen la majoria de poblacions i que és molt més que el que apuntava la regidora de cultura.

Una ludoteca fa funcions com orientar els pares en l’adquisició de material lúdic, comunicación familiar en l’estimulació dels procesos afectius i de relació amb la familia, l’ocupació del temps lliure perque siga productiu o afavorir l’adquisició de pertinença mitjançant el coneixement de la historia i les tradicions, defensant la seua identitat nacional, etc. Funcions que hui día o no estan presents en les activitats que es fan o ho estan de manera molt diluïda.

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario