viernes, 22 de febrero de 2013

EUPV-ERPV considera “inútil” la reforma de l’administració local que promou el govern espanyol


El regidor de la coalició d’esquerres, Daniel Galvany, ha afirmat que “si el Partit Popular està preocupat pel que es malgasta els diners, pot començar per deixar de malgastar 47 milions d’euros al dia en el pressupost del Ministeri de Defensa i que interrompa la compra d’armament per valor de 28.000 milions d’euros  ”.

El portaveu d’EUPV-ERPV, Daniel Galvany s’ha referit a la reforma de l’administració local que prepara el govern del Partit Popular com “una reforma clarament inútil”, ha dit. I ha anat més enllà: “És evident que entre el 80-90 % dels regidors valencians ja no cobren res”. En este sentit, Galvany ha volgut remarcar que el que pretén esta llei és “reduir al mínim el paper de les administracions locals”.

Per això, des d’EUPV-ERPV han volgut deixar clar que “nosaltres apostem per la defensa de l’augment de competències i de finançament dels ajuntaments per ser la més pròxima a les persones”. “La proposta del PP –ha afegit Galvany-  fa exactament el contrari i converteix l’administració local en un simple gestor de serveis obligatoris”.

En relació a la reducció de la despesa de l’administració, el regidor de la coalició d’esquerres ha suggerit que “si el PP està preocupat perquè algú cobra i no hauria de cobrar, que suprimisca el Senat i els senadors, que suprimisca les diputacions, que suprimisca els delegats del govern espanyol a totes les comunitat autònomes i les províncies’.

Daniel Galvany ha assenyalat que un altre objectiu d’esta reforma és “obstaculitzar la  reactivació econòmica local des dels ajuntaments ja que la reforma impedix a les Entitats Locals intervenir en l’activitat econòmica excepte el previst amb carácter excepcional, per tant, els ajuntaments deixaran de ser reactivadors de l’economia local”. 

Nota de Prensa EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario