lunes, 4 de febrero de 2013

EUPV-ERPV demana una comissió d' investigació per la facturació de la tenda del germá de Rafael Candela


El grup municipal d'esquerra Unida i Esquerra Republicana ha demanat a l'equip de govern una comssió d'investigació en relació a la facturació per part de l'Ajuntmanet de Crevillent a la tenda del germà del regidor Rafael Candela De la Fuente. Una facturació del període 2003-2010 que la mateixa coalició d'esquerres va destapar la setmana passada.

El regidor de la coalició Daniel Galvany ha manifestat "que el govern local de la dreta té una bona oportunitat per poder netejar la seua imatge amb la creació d'una comissió d'investigació". En este sentit, Galvany ha remarcat que "davant escàndols d'estes característiques la política necessita total transparència i respostes contundents si no volen que els crevillentins pensen que el govern del PP fa ús del seu poder polític per afavorir empreses de familiars o de militants". 

Des d'EUPV-ERPV han volgut recordar que només l'any 2003, el primer any de legislatura del regidor Rafaela Candela, va facturar a  GENTO INFORMÁTICA, empresa del seu germà, prop de 45.000 euros. En este sentit, Galvany ha assenyalat que "des del govern local han permés la facturació irregular d'esta empresa ja que hem comprovat que, sobretot, el primer any l'empresa va cobrar per un mateix servei més dels 18000 euros que permet la llei actual". En este sentit, Galvany ha volgut recordar a l'equip de govern que "no es pot facturar més de 18000 euros sobre un mateix servei sense que hi haja un concurs públic, il·legalitat que ha permés el govern del Partit Popular".

En este sentit, Galvany ha remarcat que " des d'EUPV i ERPV hem demostrat detalladament el tracte de favor escandalós a una empresa d'un germà del regidor d'obres". "De la mateixa manera -ha continuat Galvany- hem demostrat el greuge comparatiu amb les altres empreses crevillentines". Per al regidor de la coalició d'esquerres "el  senyor Rafael Candela és un exemple de mala gestió constant: les denúncies a les associacions culturals i el posterior greuge comparatiu entre les diferents associacions del poble,  la seua gestió pèssima en en tema de l'amiant de l'Antiga fàbrica Imperial, la falta d'informes jurídics i tècnics en la barraca municipal i ara el tracte de favor al seu germà".

Daniel galvany, regidor de la coalició d'esquerres, ha proposat a l'equip de govern "una comissió d'investigació amb la finalitat d'esclarir detalladament tota la facturació des des l'any 2003 fins a l'any 2012 ja que la resposta de la portaveu Loreto Mallol en els mitjans de comunicació  a la denúncia d'EUPV-ERPV per tracte de favor a un germà només va fer referència, sorprenentment, a l'any 2012 i  no al 2003-2010".

Nota de Premsa EUPV-ERPV

11 comentarios:

  1. Al ñiñato Galvany, que lo único que le mueve es el rencor al concejal Rafael Candela, porque le canceló un concierto ILEGAL.

    ¿cómo es posible que halla trato de favor?
    Si según los números que habéis publicado por la calle en Crevillent dicen TODO LO CONTRARIO.
    No os creo tan tontos pero ya no sólo lo parecéis, será de fumar porros en vuestro local.

    Si en 2003 fueron 47.147,29€, en 2004 28.410,66€, en 2005 fueron 10.650.48€, 2006 18.000€,..... y en 2010 14.000€, en 2011 (según Mayol) 9.000€, y 2012 8.000€

    ¿dónde está el trato de favor? Si cada vez factura menos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Según tengo entendido los monos son capaces de entender una gráfica similar a la de gento informatica. Monos 1 - Usted 0

      Eliminar
    2. Te das cuenta el poco valor de tus palabras, no has razonado tu respuesta, otro que los porros les están dañando al cerebro... el gráfico puede, como los datos, manipularse al antojo de cada uno, y tu lo interpretas sin comprobar la veracidad de esa fuente.

      La tabla con los importes, la han colgado por la localidad tus adlateres, y yo me he molestado en razonarla, pero los porros no te dan para más.

      Pero, explícame con tu menguada inteligencia, ¿dónde está el trato de favor si cada vez factura menos?

      Te has preguntado si las demás empresas ¿se dedican a lo mismo? Tu puedes tener una empresa textil, y no hacer alfombras, ya que sólo haces camisetas. Pero el ayuntamiento sólo compra alfombras, así que imposible que tu le puedas vender por muy local que seas.

      No se para que me polesto escribiéndote estas líneas, si los porros no te permitiran leer y comprender al mismo tiempo.

      NINI que eres un NINI

      Eliminar
    3. Según tengo entendido los monos son capaces de respetarse unos a otros. Monos 2 - Usted 0

      Eliminar
    4. Prepara el abogado GENTO y Ayuntamiento ...

      Eliminar
    5. Gento, si tan segur estàs, se fa una comissió d'investigació ii ja està, vitat?

      Eliminar
    6. Niñato, porros... I de tun germà no dius res? Per cert, ilegal són totes les festes que s'han fet en el parc municipal que no tenien ni permiís ni segurs.

      Luís, embutxacate 40 milions de pessetes en un 8 anyets. No està mal, no? Pa una tenda que sempre està tancaeta, no està mal, no.
      Treballa, gandul. Quant d'aprofitat.

      Eliminar
  2. Si eixes cifres son verídiques, acaben de espolsarse un altre ostiot.

    Jo vull treballar, jo vull pagar la meua hipoteca, vull cobrar el que cobreu els d'EUPV-ERPV i els del PP, PSOE,.... , qué tinc que fer??

    Deixeu de tocarvos els ous i treballeu per els crevillentins que vos ham votat, a uns i als altres.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. tom germà en A cobra 3000 eurets sense haver estudiat ni res...

      Eliminar
  3. Gento-la, t,han pillat

    ResponderEliminar
  4. Luis, parles igual aquí q en el fcbk. L'has cagat companyé!

    ResponderEliminar