jueves, 7 de febrero de 2013

EUPV-ERPV: PP no vol una comissió d'investigació perquè ha manipulat la informació sobre les factures del germà del regidor


El grup municipal L'Esquerra: EUPV-ERPV ha volgut manifestar per mitjà del regidor Daniel Galvany que " el Partit Popular ha manipulat les dades de forma vergonyosa ja que en cap moment hem parlat del pressupost global d'informàtica sinó de la facturació a les empreses locals del poble". En este sentit, Galvany ha recordat que "tenim un fet objectiu i és que en la facturació total de totes les empreses d'informàtica del poble, l'empresa Gento s'ha emportat el 77% de la facturació en el període 2003-2010".
Per al regidor de la coalició d'esquerres "en la gràfica presentada per la portaveu del Partit Popular no només no hi quadren les sumes sinó que, per exemple, tan sols en l'any 2003 el govern del PP hi ha restat la quantitat de prop de 10.000 euros". En este sentit, Galvany ha manifestat que "fins i tot amb les dades facilitades per la portaveu Loreto Mallol es pot comprovar que l'empresa del germà del regidor d'obres, també n'ix beneficiada". Seguint amb este argument, el regidor Daniel Galvany ha manifestat que "el que no pot ser és que el PP diga en la seua nota de premsa de la setmana passada que en el 2012 facturava a Gento Informática 9.915 euros i en la nota de premsa d'esta setmana aparega la xifra per al mateix any 2012 de 8127 euros".
Amb tot, el regidor d'EUPV-ERPV ha demanat que "si tenen tan clar els comptes de la facturació ho tenen molt fàcil, només han de crear la comissió d'investigació". "D'esta manera -ha continuat Galvany- aconseguirem ,per un costat, que no anem a judici i, per un altre, fer les polítiques de transparència que s'han d'impulsar des dels ajuntaments".

Nota de premsa EUPV-ERPV

2 comentarios: