jueves, 18 de abril de 2013

EUPV convida als veíns de Crevillent a la conferencia “La Estafa de la Banca: Cap un nou model bancari”


El col·lectiu local d’ Esquerra Unida organitza una xerrada sobre la crisi de la banca i les seues conseqüències, amb el títol “La Estafa de la Banca: Cap un nou model bancari”, el divendres 10 d’ abril a les 19 H., a la Casa de Cultura.

Els intervinents seran Víctor Domínguez, membre de l’ Executiva d’ EUPV i cap de llista al Congrés dels Diputats a les pasedes eleccions generals, i Vicent Selva, regidor del Grup Municipal EUPV-ERPV.

Amb aquesta xerrada es pretén informar d’ un tema de gran actualitat, en un moment on la banca ha rebut importants quantitats econòmiques, com és el cas de Bankia o de la CAM, que es trobaven en una situació ruïnosa, en gran part com a conseqüència de finançaments a projectes faraònics del PP, però també com fruit de la desregularització del sistema financer, basat en el neoliberalisme més agressiu, on l’ especulació i les expectatives d’ obtindre grans beneficis sense de forma ràpida, han donat lloc a pràctiques perilloses.

Davant aquesta situació, Esquerra Unida proposa un nou model de banca, una banca pública que actua amb criteris socials i prioritze el desenvolupament de l’economia real i productiva per davant de l’ economia especulativa.

Per tant, Esquerra Unida vos convida a aquesta interessant xerrada.


No hay comentarios:

Publicar un comentario