miércoles, 24 de abril de 2013

EUPV-ERPV: “el PP no te motius per triomfalismes financers, mentre Crevillent és una ciutat sense vida”


El Grup Municipal EUPV-ERPV considera que el triomfalisme del Partit Popular amb l’ endeutament municipal és una mostra mostra més de la irrealitat en la que viu l’ equip de govern, més preocupat per xifres que per la realitat de les persones.

Des d’ EUPV-ERPV consideren que el municipi de Crevillent manté un alt dèficit en altres qüestions, fruit de la forma en que el govern del PP han gestionat els recursos dels crevillentins i les crevillentines, privatitzant serveis o no invertint de forma efectiva en benestar social, cultura o en foment de l’ economia local.

En eixa línia, segons EUPV-ERPV, la política d’ estalvi del Partit Popular s’ ha basat mantindre uns serveis privatitzats pobres i ineficients, així com una falta d’ instal·lacions culturals, com és el cas del teatre, o unes instal·lacions esportives d’ accés gratuït, una piscina pública o tante sqüestions que han fet de Crevillent una ciutat dormitori d’ Elx.

Segons Vicent Selva, regidor d’ EUPV-ERPV, “resulta inadmissible que el Govern del PP trega pit amb una actitud triomfal per la situació financera de Crevillent mentre el municipi te un dèficit estructural en altres qüestions i s’ ha convertit en un poble sense vida. Per exemple –ha continuat Selva- no compten amb unes instal·lacions esportives de qualitat i d’ accés gratuit, com tampoc tenim un teatre o una escola infantil municipal o unes piscines públiques. A més –ha recalcat Selva-, la situació financera per si mateix no és tant important, el que importa és en que s’ utilitzen els recursos financers, és a dir, si l’ endeutament serveix per garantir serveis de qualitat o per impulsar l’ economia local i produir riquesa, la qual cosa, és evident que no és així, o si únicament serveix per seguir pagant quantitats exorbitades a empreses privades com és el cas de SELESA, que s’ emporta una quarta part del pressupost municipal, entre altres”.

Per tant, des d’ EUPV-ERPV han assenyalat que el que és necessari és que el govern municipal es preocupe menys de xifres i més del benestar i l ‘interès del crevillentins i crevillentines, i que utilitze els recursos per garantir serveis públics de qualitat i no per fer negocis que no tenen res a vore amb l’ interès general de la població.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario