miércoles, 17 de abril de 2013

Presentació de 'Camins al sud' amb degustació de tapes casolanes


Aquest divendres 19 d’abril, cap a les 20h. l'escriptor saguntí Sergi Durbà presenta al nostre Casal la seua primera novel·la Camins al sud

“Camins al sud” conta les peripècies i vicissituds diverses d’un professor de valencià en terres castellanoparlants; és una història en to d’humor que gira al voltant d’una estranya clàusula legal anomenada exempció, el dret pel qual l’alumnat de secundària d’aquestes zones queda deslliurat d’aprendre valencià a l’institut. El protagonista, superat per les circumstàncies, s’endinsa en una profunda incomprensió que li servirà per bastir un dietari on cap des de la crítica a l’administració educativa fins a la solidaritat i estima dels companys i amics més immediats. En conjunt, una obra imprescindible per a tot aquell amb inquietuds pedagògiques i lingüístiques i per a tots aquells que experimenten la sensació, o més aviat la consciència, de ser valencians. 

Camins al sud és una narració valenta i carregada d'ironia basada en l'experiència personal de l'autor com a professor de valencià. Una crítica mordaç a un sistema i a unes polítiques educatives que continuen demostrant dia a dia la seua ineficàcia.

Tot seguit a la presentació del llibre, es durà a terme una degustació de tapes casolanes, amb més d’una desena de varietats d’aquest tipus d’àpats. Hi esteu totes i tots convidats.

Casal Jaume I 

No hay comentarios:

Publicar un comentario