jueves, 9 de mayo de 2013

Compromís reclama millors instalacions i horaris per a la biblioteca municipal


El Grup Municipal de Compromís demana al Govern Municipal que corregisca les deficiències de la Biblioteca Municipal Enric Valor, i adapte els horaris a les necessitats reals dels usuaris.

Crevillent compta amb una biblioteca deficitària en quant a Instal·lacions, mobiliari, insonorització, etc. A pesar que aquesta situació ja ha sigut denunciada anteriorment i que el PP ha respost en aquestes ocasions que existeixen altres prioritats més importants, Compromís considera que aquesta sí és una prioritat important com  i que el govern local ha d'assumir, igual que la interconnexió en xarxa amb la resta de les biblioteques del País València com se li demana en una moció pendent de debatre en el Ple Municipal.
 Al llarg de l'any comptem amb tres períodes d'exàmens, en els quals, els estudiants de Crevillent omplen la Biblioteca Enric Valor de gom a gom. I és en aquests tres períodes on ha d'augmentar-se el nombre d'hores d'obertura. 

Des de Compromís no entenem que sempre hàgem d'avisar i alertar a la Regidora de Cultura, Loreto Mallol, que quan arriben maig, agost i gener s'ha d'augmentar l'horari. No és comprensible que no es faça res si Compromís no avisa, ja que açò és una qüestió repetitiva tots els anys, que s'hauria de tenir resolta per endavant amb la planificació anual.

Aitana Mas, Regidora de Compromís, manifesta que, a hores d'ara, a primers de maig amb més de 400 estudiants universitaris, amb dos instituts, en període d'exàmens i oposicions a la vista, la Regidora encara no ha trobat una solució per a poder donar aquest servei, al·legant que no disposa de personal.

Recorda Aitana Mas que és difícil entendre com un municipi amb més de 5 mil aturats no siga possible contractar una persona durant certs períodes per a cobrir les necessitats de molts estudiants.

Per açò reiterem des de Compromís que aquestes manques de persones han de resoldre's amb temps i planificació que és el que ha de fer una Regidoria eficient i previsora que anteposa la solució dels problemes diaris a “batalletes” internes que no interessen als ciutadans i considerem important que se solucione aquest tema com més prompte millor ja que en pocs dies estarem en període d'exàmens.

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario