lunes, 6 de mayo de 2013

Esquerra Unida Crevillent participa en l’assemblea comarcal d’Esquerra Unida Baix Vinalopó


El dissabte dia 4 de Maig va tindre lloc l’assemblea comarcal corresponent al procés
assembleari, que culminarà els dies 17 i 18 de Maig en València on es definirà la línia política així com la elecció de la direcció d’Esquerra Unida del País Valencià.

En aquesta assemblea comarcal es definiren i es votaren les corresponents esmenes
presentades per part de l’afiliació d’Esquerra Unida en aquesta comarca. Les esmenes anaren en favor de presentar a Esquerra Unida com una força capaç de presentar una alternativa a aquest  model neoliberal que s la mateixa causa de l’estafa econòmica i social que estem patint i plantejar una alternativa socioeconòmica mes social i justa. A més, també es va plantejar la necessitat de reconèixer la necessitat de plantejar el País Valencià com una realitat naciónal  en matèria cultural i social, davant la destrucció de la cultura al País Valencià feta pel Partit Popular en els seus anys de govern.

En aquest procés també s’escolliren els delegats i delegades que assistiran a l’assemblea
d’Esquerra Unida en Valencia. Crevillent comptarà amb tres del set delegats als que té dret la comarca del Baix Vinalopó: Vicent Selva regidor d’EUPV-ERPV, Victoria Pastor Garcia, membre de la direcció de Joves d’Esquerra Unida del País Valencià  i Juan Carlos Serna Cuerva, coordinador d’Esquerra Unida Crevillent.

EUPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario