miércoles, 5 de junio de 2013

EUPV-ERPV: “L’ alcalde no ha defensat els interessos del poble en l‘assumpte de JARDITEC”.

El Grup Municipal EUPV-ERPV rebutja la decisió de l’ alcaldeal conèixer que l’, ha donat per finalitzat l’ expedient d’ investigació sobre l’ incompliment del contracte per part de JARDITEC. Des d’ EUPV-ERPV s’ ha destacat que des de fa mesos, i amb més rotunditat en les últimes setmanes han  “vingut denunciant irregularitats amb les contractacions, i no únicament amb JARDITEC” i que haver arxivat de forma tan precipitada un expedient quan s’ ha demostrat que les denúncies sobre irregularitats eren certes, “deixa clar que o l’ actual govern del PP té molt a amagar en les seues formes de gestió o l’ alcalde de Crevillent, el Sr. Asencio, té uns interessos diferents als interessos municipals, que son els de tots els ciutadans de Crevillent”.

Vicent Selva, regidor d’ EUPV-ERPV ha assenyalat que “resulta inadmissible que el govern local del PP inicie un expedient d’ investigació a una empresa que realitza un servei públic, es demostre que no compleix amb l’ estipulat al Plec de Condicions i l’ alcalde decidisca tancar l’ expedient sense demanar responsabilitats a l’ empresa ni acceptar les pròpies responsabilitats polítiques  al permetre-ho. Irregularitats –ha continuat Selva- que tenen a veure amb el número de treballadors, la naturalesa dels seus contractes i la temporalitat dels mateixos, així com factures sobredimensionades. Mentides que han sigut emparades per part de l’ alcalde, i per les que demanem  que s’ explique on han anat a parar els diners que esta empresa ha enganyat als crevillentins i es depuren les responsabilitats oportunes, especialment de l’ alcalde i de la regidora competent” –ha conclòs.

Amb tot, d’ EUPV-ERPV han assenyalat que aquest episodi és un més dels quals ja s’ han vingut denunciant per part dels regidor de la coalició, que han denunciat presumptes irregularitats a diversos contractes de serveis públics entre l’ ajuntament de Crevillent i algunes empreses privades i que l’ única forma d’ evitar este tipus de situacions és que “l’ administració pública municipalitze els serveis públics i els realitze de forma directa, guanyant en transparència, eficàcia i economia.”

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario