miércoles, 17 de julio de 2013

Compromís critica el retard en les obres del colector

El Grup Municipal de Compromis considera que les obres del col·lector que s’estan realitzant al carrer Santissima Trinitat estan durant més del que estava previst. Es van retardar en la primera fase més del doble del que s’havia planificat per diverses qüestions i si bé això està justificant no ho està el que fa setmanes que el tram de la segona fase està pràcticament acabat i no es fa res per a obrir-lo al trànsit.

Segons el regidor d’obres, Rafael Candela, no es vol asfaltar el carrer fins que no s’acaba la tercera fase que serà a l’agost o setembre ja que sols està contemplat al projecte asfaltar una vegada i ja es va fer a la primera fase cosa que és mentida, al projecte no parla en cap moment d’un sol asfaltat. El regidor d’obres hauria de vetllar pels interessos dels crevillentins i les crevillentines i no pels de la empresa que està executant l’obra.

“Els veïns propietaris del vados i els comerciants de la zona s’estan veient afectats per una situació que s’allarga en el temps sense una necessitat clara i açò ha d’aturar-se” diu la regidora Aitana Mas.

Davant el problema plantejat es va quedar a la comissió d’obres del dia 25 de juny que es s’actuaria de manera inmediata i s’habilitaria algun tipus de solució perquè els vados quedaren oberts i es permetera el pas dels cotxes als vados.

Després de tres setmanes sense que es fera cap mena d’actuació ni pronunciament, sembla ser que demà ja vindran els tècnics de la diputació per veure una manera d’articular una solució.

El regidor no hauria de consentir que una de les artèries principals de la nostra localitat estiga tancada des de fa mesos impedint la vida normal dels seus veïns a més de la dificultat per a la circulació amb la nova senyalització dels carrers del voltant.

S’ha hagut de canviar el sentit de diversos carrers de la zona del calvari i això està produint que en alguns casos hi hagen petits accidents de trànsit així com una confusió alta entre els conductors.

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario