miércoles, 24 de julio de 2013

Compromís denúncia l'estat d' abandonament de barris com l' Ángel i La Salut

El Grup Municipal de Compromís considera que el govern municipal ha perdut la capacitat d'atendre les veritables necessitats dels ciutadans i denuncia l'estat d'abandonament de determinats barris de la localitat.

La regidora Aitana Mas ha plantejat a la Comissió d'Obres la necessitat de que es s’actue a la zona dels carrers Macha i Corrales situats entre els C / Angel i Salut que es troben en un estat d'abandonament lamentable que es podria qualificar de tercermundista.

En concret, aquestes zones, es troben sense pavimentar, plenes de matolls i brutícia amb sistemes de claveguerams de meitat del segle passat que, en alguns casos, a causa de les pèrdues d'aigua produeixen enfonsaments en els carrers, i amb una xarxa d'aigua potable amb conduccions de plom, material que ja fa anys que està prohibit per contaminant.

La situació d'aquesta zona no és desconeguda per al Govern Municipal, ja que han estat denunciades en reiterades ocasions per part dels veïns sense que s'haja obtingut resposta ni s'haja actuat al respecte.

Compromís considera una falta d'interès del Govern Municipal a resoldre aquesta situació ja que en matèria d'inversions en obres ha aprovat despeses que en alguns casos no es justifiquen com la construcció d'una doble valla al Parc Nou valorada en 80.000 €, o entre altres, la construcció de barbacanes que en poc temps seran enderrocades i reconstruïdes com és el cas d'alguns carrers a la zona sud.

En concret el que es proposa per part de Compromís a la Comissió d'Obres és que el Govern Municipal encarregue a l'oficina tècnica la redacció d'un estudi i del projecte necessari perquè s'actue en aquests carrers i es doten dels serveis necessaris i en condicions com qualsevol altra zona del casc urbà ja que aquestos veïns paguen els seus impostos com qualsevol altre ciutadà i tenen els mateixos drets a tindre una via pública en condicions.




Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario