jueves, 5 de septiembre de 2013

Compromís demana el pagament de les ajudes dels llibres de text i noves beques als estudiants

Compromis per Crevillent exigix el pagament immediat a les famílies  de les Ajudes de llibres de text del curs passat i la convocatòria de les Ajudes per al present curs escolar que la Conselleria no ha convocat.

Moltes  famílies estan acudint als centres educatius  sol·licitant les ajudes de llibres per al present curs. La informació és frustrant: la Conselleria no les ha convocat ni ha donat cap explicació.

Compromís per Crevillent exigix que es convoquen estes Ajudes i que les mateixes garantisquen un accés digne a l'Escola pública per a tots els alumnes que el necessiten. La situació de molts crevillentins és dràmatica per la crisi que ens ha portat el Partit Polular i els nostres ciutadans no estan  ni per a  més retallades ni perquè suprimisquen drets com el dret a una educació pública gratuïta.
 
Este començament de curs és un nou atac a l'Escola pública per part del PP que a més de retallar les Ajudes de Llibres també ho ha fet amb les de Menjador i encara no ha pagat les del Transport del curs passat.

La Regidora de Compromís Dory Cortes manifesta que la situació s'agreuja amb la supressió de mestres en l'escola pública i l'augment de la ràtio per classe (fins a 30 alumnes en Primària, 36  en Secundària i fins i tot 42 en batxillerat), i la no substitució dels mestres durant els 15 primers dies de baixa, el que sens dubte repercutirà en la qualitat de l'ensenyament i en l'atenció dels alumnes que més necessitats educatives tenen.

El Partit Popular ha anat generant esta situació en l'escola pública mentres augmenta els concerts de l'escola privada i els oferix terrenys públics per a la construcció dels seus centres. Des de Compromís per Crevillent no sols denunciem està situació sinó que,junt amb molts ciutadans , exigim al Partit Popular un canvi en la política educativa que no ataque sinó que defenga, destinant els recursos necessaris dels nostres impostos,  una escola pública digna i de qualitat per als crevillentins.

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario