lunes, 16 de septiembre de 2013

EUPV-ERPV denuncia la doble moral del PP en relació a la gestió dels residus

El grup municipal l’Esquerra ha volgut remarcar el seu rebuig al projecte de creació d’un macroabocador a Albatera i mostrar també la seua perplexitat davant la posició política del PP en relació a la planta de RSU que té Crevillent en el Fondo.

Per al regidor d’esquerres, Daniel Galvany “l’alcalde Crevillent i el seu govern tenen una postura demagògica en relació al macroabocador d’Albatera mentre el govern del PP seguix permetent la situació il•legal de la planta de RSU Abornasa situada al costat del paratge natural El Fondo”.

En este sentit, Galvany ha recordat que “el grup municipal l’Esquerra ja va demanar en maig que l’ajuntament actuara d’ofici i declarara nul el contracte que tenim amb ABORNASA, una planta que segons la llei és il•legal i que realitza una activitat que, segons la llei també, no pot fer en el lloc on la tenim”. Per un altre costat i, en este sentit, Galvany ha manifestat que “només EUPV-ERPV va fer al•legacions al Pla Especial Zona II que pretén legalitzar la planta d’ABORNASA sense tenir en compte ni el Paratge Natural El Fondo ni la salut dels veïns de Crevillent”.

Des de la coalició d’esquerres han volgut recordar que “l’actual model de recollida i tractament de residus sòlids urbans és un model contaminant, insostenible i molt perjudicial per la salut de les persones”. Per este motiu, Galvany ha volgut proposar que ”Crevillent necessita arribar a un acord amb la finalitat d'avaluar altres experiències més sostenibles i més econòmiques com les del “Porta a porta” on es pot arribar a la reutilització del 80-90% dels residus que pot generar el poble”.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario