martes, 15 de octubre de 2013

Compromís demana que se revise l'obra del colector de la Santisima Trinitat

El Grup Municipal de Compromís per Crevillent denuncia deficiències en l'obra del col · lector del C / Santíssima Trinitat .

La Regidora de Compromís Aitana Mas ha posat en coneixement dela Comissió d'Obres l'existència d'olors així com la presència de mosquits i escarabats entorn dels embornals i albellons del col · lector d'aigües pluvials recentment construït.

La Regidora de Compromís en concret ha demanat al regidor d'obres que des de l'Ajuntament es revise l'obra per comprovar els motius pels quals s'estan produint aquestes molèsties als veïns i es facen les actuacions que corresponguen per corregir-les.

Aquesta obra va ser acabada i inaugurada recentment pel que qualsevol acord haurà de ser assumit per l'empresa adjudicatària de les obres i no suposar cap cost a l'ajuntament.

En la mateixa linia des de Compromís s'ha demanat a la Comissió d'Obres que es faça una revisió dels embornals que hi ha a la rambla ja que també emeten olors a aigües putrefactes que circulen pel “gusano” (túnel de la rambla)

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario