miércoles, 23 de octubre de 2013

El Grup Municipal EUPV-ERPV considera una ofensa els 99.408 euros anuals que cobra l’alcalde de Crevillent

El Grup Municipal EUPV-ERPV vol manifestar la seua profunda indignació en relació amb una notícia apareguda hui en premsa relacionada amb les retribucions i salaris dels polítics al País Valencià. La llista està encapçalada pel vicepresident de la Diputació d’Alacant i alcalde de Crevillent, César Augusto Asencio, amb unes retribucions de 99.408 euros anuals, és a dir més 8000 euros al mes, una quantitat que des d’ EUPV-ERPV consideren “inassumible i una total ofensa a les més de 5000 persones de Crevillent que no tenen feina, i totes aquelles que estan vivint situacions delicades i dramàtiques degut a les retallades en serveis socials, en sanitat o en educació”. Una quantitat que supera a la del President de la Generalitat, Alberto Fabra o a la Presidenta de la Diputació.

Vicent Selva, regidor de la coalició d’esquerres ha assenyalat que “és una autèntica barbaritat que esta persona estiga cobrant més de 8000€ al mes de diners públics mentre Crevillent i tot el País Valencià estan patint la crisi més greu dels últims temps. El nostre grup – ha remarcat Selva- ja va denunciar públicament que l’ alcalde ja cobrava unes quantitats exagerades, per la qual cosa s’ ens va acusar de mentiders. Ara, les dades no només ens donen la raó sinó que, a més, la quantitat és superior a la que nosaltres vam calcular –ha conclòs Selva”.

Per últim, des d’ EUPV-ERPV exigeixen a l’ alcalde que imite a altres càrrecs públics de tots els partits i modere les seues retribucions a uns nivells que siguen ètics i acceptables, perquè, en la opinió de Selva, “difícilment un polític podrà tindre una visió realista dels problemes de la ciutadania si les seues retribucions són tan exageradament superiors a la mitjana dels salaris, i més en un moment tan crític on molta gent està tenint greus dificultats conseqüència de la falta d’ oportunitats laborals i de la política de retallades del Partit Popular”.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario