martes, 22 de octubre de 2013

EUPV-ERPV realitzarà una assemblea prèvia als plenaris de l’ajuntament

La coalició d’ esquerres, formada per EUPV i ERPV de Crevillent han organitzat per a este divendres dia 25 d’octubre a les 19:30 hores en la Casa de Cultura una assemblea oberta per tractar els temes del plenari de la propera setmana. Aquesta assemblea serà permanent durant la resta del curs polític. 

Des d’EUPV-ERPV s’aposta per un model de debat participatiu, és per això que el divendres previ a cada plenari es realitzarà a partir d’ara estos encontres on la ciutadania podrà assabentar-se dels temes que es tractaran, com també debatre quina és la posició que els regidors de la coalició han de prendre de cara a l’ordre del dia.

Aquesta iniciativa naix de la voluntat ja expressada de la coalició per organitzar la política des de la base comptant amb l’opinió del major nombre de gent possible, d’una manera activa i democràtica, apropant les qüestions institucionals a un nivell de participació popular que en un futur volem que siga vinculant. Prova d’açò són les dos “assemblees participatives” anuals que es realitzen per debatre el model de poble que volem i que tindrà en novembre la següent edició.

En aquest cas des d’EUPV-ERPV es convida a participar de l’assemblea d’este divendres a les 19:30 a la sala de conferències de la Casa de Cultura i d’aquelles que es realitzaran periòdicament prèvies als plenaris, quedant convidat tot ciutadà que vulga estar informat de primera mà i participar amb la seua opinió.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario