jueves, 7 de noviembre de 2013

Compromís demana al govern del PP que assumisca la seua responsabilitat pel tancament de RTVV

El portaveu del grup municipal de Compromís, José Manuel Penalva ha declarat davant l’imminent anunci de tancament de RTVV per part del Consell que s’ha arribat a l’actual situació, “per la incompetència del PP i la seua mala gestió al llarg dels 18 anys que han estat al front de la seua gestió”. la decisió de tancar canal nou és un error històric d'incalculables conseqüències per al nostre ser com a valencians i la defensa de la nostra llengua.

El portaveu de Compromís Jose Manuel Penalva ha insistit que “la solució del PP, de tancar i punt, demostra la seua ineficacia per a solucionar els problemes i per a dur correctament les gestions de l’Administració i podem posar com a exemple les caixes d’estalvi valencianes o la privatització de la Sanitat que están duent a terme. Els que Governen la Generealitat des de l’any 1995, per tant, no és una situación heretada, han estat ells i sols ells els que han portat a RTVV fins a aquesta situació”. “A més, van ser ells els que la van convertir en un altaveu del govern, quan la seua tasca havia de ser la pluralitat, la independència, la vocació de servei, la proximitat i la promoció de la nostra llengua i la nostra cultura. Malgrat tot això, les valencianes i els valencians necessitem una RTVV sense corrupció, pública, de qualitat i en valencià i fem una crida al trellat i al consens”.

“RTVV-Canal 9 és la tv de totes i tots, és un bé públic i l’hem de defensar des de la transversalitat. No té res a veure amb allò que vota cada ú, té a veure amb ser persona, amb ser ciutadà, estem defensant un bé públic” afegia el portaveu Penalva.

Continuava afirmant que “la solució ara és demostrar altura política i fer un consens molt ampli. No podem perdre RTVV, hem de refer-la, negociant la seua viabilitat i escoltant als qui saben, que són els treballadors i la indústria audiovisual valenciana”. “El que està clar és que el govern del PP ha perdut elnord, ens ha portat a la ruïna per la cual cosa el que ha de fer el Sr. Fabra és assenyalar als responsables directius i polítics del seu partit en primer lloc perquè ja esta be com ocorreix ací a Crevillent amb els sobrecostos dels terrenys dels col·legis i la mala gestió de la que ningú assumeix responsabilitat alguna malgrat estar governant dues dècades i ara sols els queda demanar perdó i dimitir i convocar eleccions anticipades.

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario