viernes, 29 de noviembre de 2013

Compromís demana la neteja dels barrancs per evitar avingudes i desgracies

El Grup Municipal de Compromís Per Crevillent, ha visitat els diferents barrancs de la localitat i ha observat que es troben en condicions lamentables i inclòs fan pensar que podriasucceir algun lamentable accident, si com és habitual a la localitat, ocorren pluges torrencials on l’aigua no podria transcorre amb normalitat i desbordar i inclòs interrompre carreteres provocant accidents.

Des d’aquest grup no és la primera vegada que es denuncia aquestes condicions en que es troben els barrancs i que des del govern no es porten accions de prevenció per a evitar alguna desgràcia que després puguem lamentar. Com a l’entrada del poble venint des d’Elxon les canyes tapen el barranc i que el tamponament podria suposar que l’aigua invadira la carretera nacional podent produir accidents.

El govern del partit popular sempre posa com a excusa que és la Confederació Hidrogràfica del Segura la que ha d’encarregar-se de la neteja dels barrancs, però si esta no assumeix la responsabilitat l’ajuntament deuria actuar, ja que la ultima vegada que tenim constància que es va fer la neteja d’aquests es de gener de 2010 als barrancs Amorós i de Sant Gaietà i des d’aquell moment no s’ha fet cap actuació als barrancs de Crevillent. Ja va sent hora que actuen.

Per a Dory Cortés, regidora de Compromís, no sols denunciem la falta de deixadesa de la CHS, sinó també la nul·la implicació i previsió del govern del PP en l’Ajuntament de Crevillent per a reclamar la neteja dels barrancs a la CHS i tot i més sabent que la confederació ha actuat en altres ocasions i es la seua responsabilitat.

A la fi els que pagarem la deixadesa i desídia d’aquest govern del PP serem com sempre els ciutadans i ciutadanes de Crevillent, ja siga en diners de tots o amb alguna desgràcia que després tots i totes lamentarem.

Compromís