jueves, 14 de noviembre de 2013

EUPV-ERPV organitzen demà la III Assemblea Participativa a la Casa de Cultura

La coalició d’esquerres, formada per EUPV i ERPV de Crevillent han organitzat per a este divendres dia 15 de novembre a les 19:30 hores en la Casa de Cultura la tercera Assemblea Participativa. Igual que en la primera i segona, serà una assemblea oberta a tots els ciutadans i ciutadanes de Crevillent que vulguen opinar sobre diversos temes de l’ àmbit municipal, com l’economia, el treball, l’oci i la cultura, entre d’altres. D’esta manera podrem conèixer les principals preocupacions i opinions dels crevillentins i les crevillentines i així, poder defensar d’ una millor forma els interessos de la gent a l’ Ajuntament de la nostra localitat. Aquestes assemblees de temàtica general venen també precedides d’ aquelles que fa la coalició prèvies a cada plenari de l’Ajuntament. 


Des d’ EUPV i ERPV volem demostrar que un altre tipus de política és possible i per això, hem decidit realitzar esta assemblea per tal que tots els crevillentins i crevillentines tinguen la possibilitat de fer arribar les seues opinions, idees i propostes a l’ Ajuntament. En aquest cas l’assemblea d’este divendres aprofundirà en explicar les irregularitats del PP en l’ajuntament en temes com les contractacions de serveis i en començar a dissenyar el programa electoral que acabe amb aquestes pràctiques, no només fent una anàlisi i crítica del model actual, sinó a més proposant les mesures que treguen a Crevillent de la crisi i l’apatia.


Aquesta iniciativa va nàixer a partir que el Partit Popular no va acceptar la proposta del Grup Municipal EUPV-ERPV de crear una Assemblea Participativa per tractar diverses qüestions de la gestió local, on els veïns i les veïnes pogueren decidir directament sobre algunes qüestions importants, com les taxes, els impostos, les inversions, les festes o l’ esport. A més, EUPV-ERPV demanava que les decisions d’ esta assemblea foren vinculants per als regidors de l’ Ajuntament.


Per això animem a tots els crevillentins i crevillentines que participen en esta assemblea que tindrà lloc el divendres dia 15 de novembre en la Casa de Cultura a les 19:30 h., perquè només en l’aprofundiment democràtic tindrem un Crevillent més just i de les persones.


EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario