miércoles, 15 de enero de 2014

Galvany: "Pagar sis euros menys a l'any ajudarà a solucionar els problemes d’una família crevillentina?"

El grup municipal EUPV-ERPV es pregunta si els sis euros que estalviaran la majoria de les famílies crevillentines de la reducció de l'impost de l'IBI ajudarà a solucionar els problemes i les deficiències que té Crevillent.

En relació a la baixada de l'impost de Béns d'Immobles per part del govern municipal, el regidor de la coalició d'esquerres, Daniel Galvany ha volgut manifestar que "estem davant d'una baixada irrellevant per a una família crevillentina ja que deixar de pagar al voltant de sis euros anuals per cada família és un estalvi ridícul". En este sentit, Galvany ha volgut informar que "l'Ajuntament de Crevillent deixarà de rebre prop de 150.000 euros" i ha proposat que "sis euros per família és poc, però amb 150.000 euros podem posar en funcionament una escoleta infantil municipal per al voltant de cent xiquets i xiquetes".

En relació a este tema, el regidor d'esquerres ha volgut deixar clar que "l'IBI és pràcticament el 30% del pressupost municipal, amb la qual cosa el debat polític no és si paguem més o menys que altres localitats, el debat és si hi ha relació entre el que paguem i el que tenim com a poble". Així, Galvany ha recordat que "no tenim escoletes municipals, teatre municipal o una programació cultural de qualitat que sí tenen altres localitats".

Per al regidor de la coalició d'esquerres aquesta proposta del govern municipal "és una proposta populista que només busca un titular ja que per a res pretén millorar la qualitat de vida de les famílies crevillentines ni omplir el buit significatiu de serveis que té Crevillent".

Per últim EUPV-ERPV ha volgut recordar que el model de la coalició d’esquerres és aprofundir en les bonificacions segons la renta per a que les famílies amb més necessitats paguen menys, i augmentar els tipus a les grans superfícies. A més cal no oblidar que esta ridícula baixada d’un 2% ve precedida per una pujada del 10% en l’IBI fa dos anys.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario