miércoles, 29 de enero de 2014

Vicent Selva (EUPV): “Els pressupostos de la dreta son antidemocràtics i antisocials”

El Grup Municipal EUPV-ERPV ha qualificat els pressupostos municipals com “antidemocràtics i antisocials”,ja que el govern del PP no ha tingut en compte  les propostes de l’oposició ni s’ha consultat als veïns per conèixer les necessitats i les prioritats dels crevillentins i crevillentines.

Des del grup d’ esquerres han destacat que aquesta es “la dinàmica del PP en els quasi vint anys que porta al govern de Crevillent, una forma autoritària de governar, sense escoltar a ningú” i que per tant “no contempla les necessitats reals de la gent, en un poble amb més de 5.000 persones sense treball”.

Així, el regidor Vicent Selva ha recalcat que “lamentem que el PP haja aprovat en solitari estos pressupostos que –ha qualificat- d’ antidemocràtics i antisocials, ja que en cap moment s’ha escoltat ni s’ha facilitat la participació de l’oposició, ni tampoc dels ciutadans. Per això, és lògic –ha recalcat- que estos pressupostos siguen totalment antisocials, amb unes partides destinades a fomentar l’ economia i el treball ridícules, 67.000€, és a dir, el 0,4%; i que tampoc s’haja posat la vista en les necessitats d’un àmbit tan necessari hui en dia com el benestar social, a un poble on els serveis socials estan saturats i no tenen la capacitat necessària per atendre totes les demandes i necessitats del nostre poble. Això si –ha conclós Selva-, les empreses amigues del PP son les grans afavorides d’estos pressupostos, ja que es deixa que més de 8 milions siguen gestionats per empreses com Aquagest, Selesa, Abornasa o Aquagest”.


Per això, Selva ha recordat que amb un govern d’esquerres, els crevillentins podrien opinar i dir a que volen dedicar els diners públics, i que entre les propostes que  es van presentaren al Ple estava la construcció d’una escola infantil municipal o o aplicar polítiques de foment del treball, com és la creació d’un banc de terres o una borssa municipal de treball.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario