martes, 8 de abril de 2014

Galvany: “Després de deu anys, gràcies a EUPV-ERPV, la regidora d’Hisenda sap quins són els vehicles que els crevillentins tenen en propietat”

El grup municipal d’EUPV-ERPV ha volgut manifestar la seua perplexitat davant les declaracions de la regidora d’Hisenda en relació a la falta de transparència amb l’empresa de tractament i recollida de la brossa i neteja viària. 

En paraules de Daniel Galvany “que els crevillentins sapiguem quins vehicles tenim en propietat, no és una crítica infundada, simplement és una informació bàsica i necessària que qualsevol govern democràtic ni s’ho plantejaria”. En este sentit, Galvany ha volgut recordar que “resulta sorprenent i, sobretot, vergonyós com és possible que després de deu anys i d’haver pagat prop d’un milió i mig d’euros , la regidora en particular no tinguera la informació de quins vehicles hem estat pagant els crevillentins durant estos anys”.

Per al regidor de la coalició d’esquerres, Daniel Galvany “a banda de la informació relacionada amb els vehicles, també ens falta per saber el deute exacte que tenim amb esta empresa per la planta que té en el terme municipal de Crevillent i construïda en terreny de titularitat municipal”. Des d’EUPV-ERPV han volgut recalcar que “necessitem saber la quantitat pagada a SELESA, la quantitat que ens queda per pagar i de quina manera ho estem pagant”.

Amb tot, des del grup municipal EUPV-ERPV  han volgut recordar que “si este servei estiguera en mans de l’ajuntament, no només seria més eficient i més econòmic perquè ens estalviaríem el benefici industrial que s’emporta l’empresa i el percentatge d’IVA que no pagaria l’ajuntament, també evitaríem que ningú tardara pràcticament onze anys a dir-nos allò que hem pagat tots els crevillentins”. 

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario