lunes, 19 de mayo de 2014

Esquerra Republicana va celebrar el passat dissabte a Crevillent un acte polític amb la plana major del partit

Esquerra Republicana va celebrar el seu acte de campanya el passat dissabte en Crevillent comptant amb la participació de Daniel Galvany, regidor d’Esquerra a Crevillent, Mario Carbonell, candidat d’Esquerra Republicana a les eleccions europees i Joan Tardà, diputat d’Esquerra Republicana al Congrés.

El candidat d’Esquerra Republicana va destacar la importància de participar a les eleccions al Parlament Europeu on “es decideixen el 70% de les accions que ens afecten. Així Esquerra Republicana és l’instrument a través del qual els valencians i les valencianes tindran veu pròpia a Brussel·les”. També ha reinvidicat que “Esquerra Republicana serà clau per revertir les polítiques d’austeritat de l’actual UE, per afavorir polítiques de creixement. Per això som eurocrítics, no euroescèptics, i anirem a Europa a refundar-la al servei dels ciutadans i no de les entitats financeres”.


Per últim el diputat republicà va afegir que “Aquesta crisi ha servit perquè molts ciutadans descobriren les misèries d’este sistema i cal que fem una passa endavant que evite que hipotequem les properes generacions”



ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario