viernes, 6 de junio de 2014

Es celebra la 14na edició de les Jornades Mediambientals a Crevillent, aquest any dedicades a la gestió de residus

Com cada any, diverses associacions de Crevillent posen en marxa aquestes jornades amb  tallers, visites i xarrades dedicades al medi ambient. Terraviva, Amics de la Natura, la Colla  ecologista el Campanà, el Casal Jaume I, la AAVV Catxapets i la Plataforma contra el Macro‐ abocador organitzen aquest any un programa dedicat a la problemática de la gestió de residus. 

El Macro Abocador que es vol projectar a la Serra de Crevillent, dins del terme d'Albatera i les  irregularitats  al  voltant  de  les  instalacions  d'Abornasa  i  el  seu  impacte  en  la  salut  dels  crevillentins centra la atenció  dels ciutadans, i, per això, en aquesta ocasió les XIV Jornades  mediambientales estan dedicades a la gestió dels residus i el seu terrible impacte sobre la salut  de les persones i el seu medi ambient.  

Les primeres activitats d'aquestes jornades han consistit en una visita a la zona d'abornasa per  veure  com  està  afectant  als  voltants  del  Paratge  natural  del  Fondo  i  una  jornada  de  convivència a la Palaia amb tallers de reciclatge per a xiquets.  

El pròxim divendres 13 de juny tindrà lloc a les 19:30 a la casa de cultura una xarrada a càrrec  de l'expert en residus Carlos Arribas, d'Ecologistes en Acció que portarà com a títol "Gestió de  residus i salut". 

Colla El Campanà

No hay comentarios:

Publicar un comentario