lunes, 16 de junio de 2014

Esquerra Unida crida als partits d'esquerra a treballar conjuntament per vèncer a la dreta

Esquerra Unida Crevillent ha convocat a la resta de partits d'esquerres de Crevillent a una reunió amb l'objectiu de posar les bases per construir una alternativa al govern de la dreta dirigida per César Augusto Asencio.

Segons afirmen des d'Esquerra Unida és molta la gent d'esquerres o progressista que no entén la divisiò entre els partits d'esquerres de Crevillent, en un moment on la dreta del PP que governa a tots els nivells -local, autonómic i estatal- està retallant els drets i llibertats de la ciutadania. En Crevillent -afirmen en EU- "es pot vore com el PP ha portat el poble a la misèria, amb privatitzacions de serveis, amb un paro altíssim i amb serveis públics de poca qualitat i, com el cas dels serveis socials, saturats".

Segons el portaveu d'Esquerra Unida, "la realitat és que l'esquerra de Crevillent ha de ser valenta i treballar de forma conjunta per tornar a crear una alternativa que ilusione i acabar amb vint anys de PP i de Cesarisme, que ha governat -asegura Selva- sense un projecte clar i sense idees, donant com resultat un poble mort. Per això -ha remarcat Selva-, fem una crida a PSOE, Compromís i Esquerra Republicana a ser valents i a arribar a acords per treballar de forma conjunta que és -afirma Selva- el que vol la gent d'esquerres del nostre poble".


La reuniò, a la que encara no han confirmat la seva assisténcia la resta de partits, tindrà lloc el proper 25 de juny, i des d'EU afirmen que "esperem que a aquesta reuniò es posen les bases per construir l'alternativa d'esquerres necessària per guanyar a la dreta i fer de Crevillent un poble de tots i totes".

EUPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario