martes, 3 de junio de 2014

EU-Crevillent satisfet per la validació de vots que van ser anulatsa les últimes eleccions

El col·lectiu d’ Esuqrra Unida-Crevillent mostra la seua satisfacció per la decisió de la Junta Electoral d’ Alacant de donar com vàlids els vots que van ser anulats al recompte de les eleccions del 25 de maig per diferències tipogràfiques als sobres.

Amb aquesta decisió s’han considerat vàlids 3.239 vots destinats a Esquerra Unida a tota la província d’ Alacant, una vegada recomptats els sufragis. Altres partits, també s’ha havien vist afectats en menor mesura.

Entre els 3.293 vots que Esquerra Unida ha aconseguit recuperar a la província d’ Alacant, s’estima que entre 120 i 150 d’eixos vots corresponen a votants de Crevillent, amb la qual cosa Esquerra Unida, arribaria fins als 1070 vots, situant-se com la tercera força més votada al nostre poble el 25 de maig.

Amb aquestes dades, -afirmen des d’ EUPV- es consolida la posició d’ Esquerra Unida com tercera força més votada, com alternativa clara i real a les polítiques de la dreta, tant a Crevillent, com al conjunt del País Valencià, on també ha sigut la tercera força amb més suport. Però també és el vot total d’ esquerres, el que fa pensar en un canvi de cicle polític a curt termini.

Nico Pérez, membre del Consell Polític Local d’Esquerra Unida ha valorat estes dades "molt positives per Esquerra Unida i demostren que la ciutadania comença a estar farta de la forma com s’ha fet política en els últims temps. I ara –ha continuat Pérez- és responsabilitat de tota l’ esquerra de Crevillent començar a treballar conjuntament, com ja fan EUPV-ERPV, per ser capaços de tornar a il·lusionar a la gent des de l’esquerra i d’oferir una alternativa clara a la nefasta política del PP al nostre poble. I en eixa línia –ha remarcat Pérez-, fem una crida tant a altres partits, com PSOE i Compromís, com a persones sense afiliació a començar a treballar per fer-ho possible”.


Així, Pérez, també ha assenyalat que en este treball “haurem de ser capaços de treballar sense exclusions i sense dogmatismes per ser capaços d’oferir alternatives il·lusionants a la gent d’ esquerres de Crevillent".

EUPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario