martes, 3 de junio de 2014

EUPV-ERPV: “l’adjudicació de jardineria va contra els interessos del poble”

En paraules del regidor d’EUPV-ERPV, “Si el govern de la dreta tinguera voluntat, el fet de recuperar la gestió del servei de jardineria també implicaria la possibilitat de trobar fórmules per poder repartir el treball, cosa que amb el model privatitzat el govern es troba lligat de mans i no té marge de maniobra per poder generar més llocs de treball”. En este sentit, Galvany ha remarcat que “ la gestió privada dels serveis públics a Crevillent ha sigut l’exemple d’engany als crevillentins de com no s’han de fer les coses, ja siga en tema de residus, ja siga en tema de jardineria”.
Amb tot, un altre motiu pel qual el grup municipal EUPV-ERPV aposta per la municipalització del servei de jardineria, entre altres serveis, ha sigut pels motius econòmics ja que, segons Galvany “amb la recuperació de la gestió directa, l’ajuntament no pagaria ni el benefici industrial que li correspon a l’empresa ni el 21% d’IVA que podríem destinar a altres partides com les de benestar social, beques o foment del treball”.
Per a Daniel Galvany, “el model de privatització i la falta de regulació és el model que ens ha portat a la crisi”. En este sentit, Galvany ha recordat que “si l’Ajuntament fora capaç d’organitzar i repartir la feina d’estes tasques, contractant de manera directa d’una manera pública, la falta de treball i la situació de misèria de moltes famílies podria veure’s minoritzada des del punt de vista municipal, evitant alhora possibles casos de corrupció política”.
Per últim, no s’ha d’oblidar que en un plenari anterior des d’EUPV-ERPV ja es va avisar, i està gravat per la televisió, que havia sospites entre la població que l’adjudicació acabaria en mans d’una empresa amb seu en Albatera i Alacant, cosa que s’ha vist confirmada.

EUPV