martes, 8 de julio de 2014

Compromís insiste en que la programación de verano de la concejalía de juventud es insuficiente

Aitana Mas regidora de Compromís  aconsella a el Regidor de joventut Rafael Candela que abans de  de criticar ell si ha llegit o no la programació d'estiu que han montat, que siga autocrític en ell mateix i reconega que NO assiteix a les comissions de joventut i que no ho ha fet al llarg de la legislatura. Que s'aplique al cuento, que el seu treball és el mínim i que si no pot assumir una regidoria tan important com esta i la de obres que se la done en algu en ganes de treballar. 

La programació que ha fet i que he llegit, no com diu ell, és una programació parche sense transfons i que realment no mobilitzarà ni esta a la altura de les necesitats en esta materia per a la gent entre 20 i 30 anys. 

Ademés,  el que per a mi es una vergonya és que li diga oci juvenil a 4 cursos d'idiomes i que en això se pense que està tot fet. No hem criticat en cap moment la seua gestió amb el tema dels horaris, simplement hem dit la nostra i si li molesta que nosaltres també aportem les nostres propostes i les nostres solucions en este tema es perque el que arriba tard és precisament ell. 

Aitana Mas manifesta que en tot cas el que el Regidor Rafael Candela s'active i es pose les piles quan des de Compromis es fan propostes o es denuncia la seua inacció en les àrees de la seua competència en la mateixa línia de tot el govern local del PP, i que és una mostra que estem encertant i per tant li demanem mes calma en les seues respostes i que s'avance en les solucions si no li agrada que li corregim.

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario