martes, 8 de julio de 2014

Galvany: “L’interventor ha sigut perseguit per denunciar les irregularitats del PP”

El grup municipal EUPV-ERPV afirma que la persecució a l’anterior interventor va començar a partir dels informes d’intervenció en els quals denunciava les irregularitats de la gestió del govern del PP.

La coalició d’esquerres ha volgut recordar que a Castro Urdiales gràcies al treball en contra de la corrupció d’este interventor, hi ha un procés obert en el qual hi ha 15 condemnats i 158 imputats.

Per al regidor de la coalició, Daniel Galvany ha manifestat que “ l’anterior interventor va comprovar l’incompliment per part de l’empresa de Jardinería de les condicions que figuren en els plecs del contracte en relació als treballadors contractats al llarg de l’any 2010 i en el mes de maig de 2011. Per este motiu –ha continuat Galvany- el mateix interventor va demanar obrir un expedient sancionador a l’empresa en qüestió per incompliment del contracte amb l’Ajuntament”.

El grup municipal per mitjà del seu regidor també ha volgut recordar que “qui va detectar la pròrroga il•legal del contracte amb ABORNASA va ser el mateix interventor”. En este sentit, Galvany ha volgut remarcar que “no entenem com un funcionari que ha defensat els interessos de la gent de Crevillent ha hagut de patir la persecució personal del sr. Asencio”.

Per a Daniel Galvany el treball de l’interventor “ha sigut exemplar i modèlic en la denúncia de les irregularitats de la gestió del govern del Partit Popular i en la defensa, per tant, dels interessos dels crevillentins. No entenem, per tant, com s’ha intentat castigar un funcionari públic per fer el treball que li pertoca , és a dir, el del control i fiscalització de la gestió del govern”.


Amb tot, el regidor de la coalició ha volgut recordar que “en el seu moment es va encetar una campanya mediàtica orquestrada des d’alcaldia i seguida per uns pocs acòlits amb l’única intenció d’enganyar la població i desgastar la seua figura”.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario