lunes, 1 de septiembre de 2014

Compromís: La falta de vigilància forestal del Parc de Sant Gaietà posa de manifest el seu abandó

El Grup Municipal de Compromís considera un perill per al Paratge de Sant Gaietà l'abandó i falta de vigilància en la qual es troba l'àrea d'esbarjo.

Des de la jubilació de vigilant municipal que realitzava les seues funcions en la zona d'esbarjo del Parc de Sant Gaietà aquesta zona es troba sense cap tipus de vigilància permanent.

Dory Cortés, regidora de Compromís per Crevillent ha manifestat que deixar aquesta zona sense vigilància suposa un perill per a la conservació d'aquest paratge crevillentí ja que és una zona molt coneguda i molt concorreguda i per tant sotmesa a una pressió Cortés afegeix que de no controlar-se podria suposar una degradació amb conseqüències irreversibles per a la seua conservació i el seu futur.

Com a prova d'això és que ja s'han produït alguns actes de vandalisme sobre les construccions existents com és el trencament de la reixa que protegeix l'antic dipòsit d'aigua al costat de l'ermita, i en concret aquest dissabte alguns senderistes han pogut veure com en la zona d'esbarjo s'estava cuinant amb foc, alguna cosa totalment prohibit, i que podria provocar un desastre terrible per a aquesta part de la nostra serra.

Des de Compromis ens hem dirigit per escrit al Govern Municipal perquè amb caràcter immediat es prenguen totes les mesures necessàries per a garantir la vigilància i la seguretat en el paratge de Sant Gaietà, donant continuïtat a la presència d'un vigilant com ha existit fins ara.




Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario