martes, 9 de septiembre de 2014

Galvany: “Crevillent necessita un model participatiu i popular per a l'organització de l'oci en les festes”

La coalició proposa un canvi de model en l'organització de les activitats d'oci i de festa i aposta per un model participatiu que compte amb els projectes i les idees de tots els sectors de la societat amb la finalitat de fer unes festes plurals i cohesionades.

Segons Daniel Galvany, regidor del grup municipal L'Esquerra, “un model participatiu ens permetrà, entre d'altres coses, no haver de suportar un any més la pèssima programació que hem de patir tots els anys organitzades per la regidoria de festes”. En este sentit, Galvany ha demanat al govern municipal que “facilite a les associacions que volen participar de la festa a Crevillent que no els pose impediments ni denúncies i els deixe treballar per un oci nocturn per a tots els gustos”.

Galvany ha remarcat que “en els últims anys hem vist com l'oci en el poble anava a menys de manera considerable” perquè, segons Galvany “la joventut no es veu reflectida en una programació de festes organitzades per part de l'Ajuntament amb un gust més que mediocre, provincià i excloent”.


Amb tot, Galvany ha exposat algunes de les propostes amb les quals es podria fer més participativa aquesta part de les festes: “la programació de la Barraca Municipal hauria de contemplar la recollida de propostes de la joventut i el regidor hauria de plantejar un debat obert sobre les festes per a triar un model viable d'acord amb els nous temps que permeta proporcionar a Crevillent unes festes per a tots els públics i gustos”.

EUPV-ERPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario