miércoles, 29 de octubre de 2014

El Casal Jaume I organitza per al divendres 31 d'octubre l'actuació de Dani Miguel amb sopar i castanyada popular

El Casal Jaume I de Crevillent-Acció Cultural del País Valencià ha organitzat per al proper divendres 31 d’octubre, i a partir de les 6.30 de la vesprada en el Casal JaumeI, l’actuació de Dani Miquel, el Cantacançons, un espectacle de música, contes i animació on s’apleguen trradició i modernitat i que de ben segur serà el goig dels més menuts i també dels adults. Aquesta actuació s’emmarca dins dels actes organtizats amb motiu del Correllengua 2014 que anualment organitza la nostra entitat i que enguany comptaran, també, amb una castanyada popular i un sopar amb preus populars.

Així mateix, després de l’actuació tindrem l’honor de rebre la Campanya "M'agrada el valencià" (www.magradaelvalencia.cat)  de l’Associació per la llengua El Tempir, d’Elx, gràcies a la qual tots els assistents i veïns de Crevillent podran passar pel Photocall de la campanya i fer-s’hi una fotografia amb la qual donar-hi suport.

Així doncs, des del Casal Jaume I de Crevillent convidem tots els xiquets i grans de Crevillent i la comarca perquè acudisquen a disfrutar d’aquest espectacle al qual es podrà accedir a partir d’un donatiu simbòlic de 3€.

Info de l’artista convidat:


Dani Miquel és dolçainer, compositor i cantautor valencià. Toca diversos instruments tradicionals, com la viola de roda i la dolçaina, essent professor de dolçaina pel conservatori José Iturbi de València. Per a alguns es tracta d'un músic ben poc etiquetable. Tal com afirma el propi autor: “Em declare Alquimista musical, gràcies a la variació de tots els instruments que m’he trobat pel camí: tant convencionals com no convencionals, els quals barrege per fer ‘Triquilisò’”.


No hay comentarios:

Publicar un comentario