jueves, 2 de octubre de 2014

EUPV-ERPV: Empreses locals ens feliciten per fer pública la denúncia sobre les subcontractes a familiars del Partit Popular

El grup municipal l’Esquerra assegura que ha rebut felicitacions per part d’empreses locals de diferents sectors en relació a les declaracions sobre els contractes d’obres i serveis a empreses que finalment acabaven subcontractades a empreses de familiars directes de regidors del Partit Popular de la corporació municipal.

Des de la coalició d’esquerres, Daniel Galvany ha manifestat que “el govern del Partit Popular per mitjà dels seus cinc portaveus no han desmentit les evidències que vam denunciar públicament en relació a les adjudicacions a empreses que finalment acabaven subcontractant a empreses familiars”. En este sentit, Galvany ha indicat que “no només no ho han negat, sinó que també han evidenciat i han constatat els familiars dels quals féiem referència la setmana passada”.

Segons Daniel Galvany “ el govern del Partit Popular ha de demanar diculpes al conjunt del poble de Crevillent per l’ús indecent dels recursos públics que gestiona per haver afavorit els seus familiars en moments tan crítics com els actuals”. Per a Galvany, els responsables directes “de la situació actual i de l’empobriment cada vegada més elevat de la societat són precisament este tipus de polítiques d’afavorir sempre els mateixos”.


Finalment, des d’EUPV-ERPV han volgut remarcar la importància de  “recuperar les administracions com l’Ajuntament amb la finalitat que siguen útils per a la majoria i no per a una minoria que sempre n’ix beneficiada”.

EUPV-ERPV