martes, 11 de noviembre de 2014

Ignacio Blanco i Esther Lòpez van ser els més votats a Crevillent en les primàries d’ EUPV

Ignacio Blanco i la llista encapçalada per l’alacantina Esther López van ser les opcions més votades entre les vora 60 persones que formen part del cens, entre els afiliats i simpatitzants, d’Esquerra Unida de Crevillent.

Ignacio Blanco i Marga Sanz optaven a ser candidats a la Presidència de la Generalitat Valenciana. Finalment Ignacio Blanco va ser l’escollit per la majoria d’afiliats i simpatitzants, vora seixanta persones, amb un resultat del 88% front als 12% de Marga Sanz.

Pel que respecta a la candidatura de la circumscripció d’Alacant, la llista encapçalada per l’ actual diputada Esther López Barceló va ser la més votada entre els afiliats d’ Esquerra Unida de Crevillent, amb el 100% dels vots, front la llista encapçalada per David Rodríguez.
El resultat al global del País Valencià va seguir aquesta mateixa tònica i serà Ignacio Blanco qui es presentarà com a candidat a la presidència de la Generalitat per Esquerra Unida després d’imposar-se a Marga Sanz amb 2.292 vots (53,14%) dels vots front als 1.891 (43,84%) de l’ actual coordinadora, que ocuparà el segon lloc per la circumscripció de València.

També la llista d’Esther Lòpez va ser la més votada per la circumscripció d’Alacant, fet pel qual l’actual diputada encapçalarà la llista d’esta circumscripció, seguida per David Rodríguez i per l’alcoià Francesc Agulló.

Segons Ignacio Blanco, l’elecció és un “orgull” i “una gran responsabilitat perquè hem de tirar al Partit Popular el proper 24 de maig de totes les institucions, començant per la Generalitat Valenciana”. També ha destacat la paritat en les llistes i que es tracta de “candidatures molt potents i que seran capaces de connectar amb eixa ciutadania estafada que està farta de les polítiques del bipartidisme”. 

A més ha afegit que “les llistes estan farcides de gent que connecta amb la ciutadania, amb el carrer i amb els moviments socials, a més de la capacitat de formulació de proposta alternativa”. També ha destacat que la formació d’esquerres vol un “programa realista però ambiciós que no assumisca com a inevitables les polítiques de retallades imposades per la Troika”.

Per la seua banda, des del col•lectiu local d’ EUPV assenyalen que la jornada de votació en primàries es va desenvolupar amb total normalitat i en un clima de cordialitat entre totes les candidatures que optaven a liderar les llistes per les properes eleccions autonòmiques que tindran lloc el proper maig de 2015.

EUPV

No hay comentarios:

Publicar un comentario