miércoles, 17 de diciembre de 2014

Compromís per Crevillent inicia les primaries per a conformar la candidatura municipal

El col·lectiu local de Compromís per Crevillent ha començat la seua campanya de primàries que finalitzarà el dia 31 de gener amb la votació presencial dels candidats i candidates a la llista local de la formació.

Crevillent a 17 de decembre, des de Compromís volem anunciar que ja s’ha donat llum verda al procés de primàries a Crevillent per a confeccionar l’ordre dels candidats i candidates amb què resultarà la candidatura de la formació ecosocialista.

Fa dies que podem observar en alguns punts de la nostra localitat algunes pancartes que animen a tots els nostres veïns i veïnes a participar en aquest procés novedós i que suposa un pas més de democràcia, participació i transparència de la política.

Ja està fixada la data en la qual es produirà la votació presencial, dissabte 31 de gener. Al llarg dels tres dies anteriors (28, 29, 30 de gener) es realitzarà la votació per internet en la web de Compromís. En ella els participants trobaran tota la información i imatge dels candidats i les candidates per tal de que puguen conèixer les seues motivacions i les seues inquietuts.

La coordinadora local, Aitana Mas, ha titllat de “moment històric” el que viurà Crevillent el 31 de gener. “Per primera vegada un partit polític cedeix la confecció de la seua candidatura als ciutadans i les ciutadanes de manera totalment oberta. En aquesta ocasió qualsevol persona que compartisca els principis de la coalició podrà inscriure’s al cens a través de la web https://compromis.net/primaries/ i tindrà dret a ordenar la llista de Compromís per Crevillent així com la llista autonómica d’Alancant i la Presidència de la Generalitat”.

A principi d’any es donaran a conèixer les persones que encapçalaran els primer llocs de la llista local així com les que conformaran la llista provincial.

Entenem que és el moment d’utilitzar les ferramentes que ens proporciona la democràcia i participar de manera oberta i transparent en una decisió tan important. “Convide a tot el món que tinga eixa inquietut política de canviar les coses i demostrar que hi ha una nova manera de fer política a participar en les primàries de Compromís per Crevillent. És el moment de canviar-ho tot i retornar el protagonisme a la ciutadania” conclou la coordinadora local.

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario